Owari no Seraph Subtritrat In Romana

Hits: 579

informație

Tip: TV
Episoade: 12
Stare: Aerisirea terminată
Ați sunat: 4 aprilie 2015
 
Furnizorii de licențe Funimation
Studiouri: Studio Wit
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune , Militar , SupranaturalDramă , Vampir , Shounen
Durata: 23 min. per ep.
Rating: R – 17+ (violență și profanitate)

Rezumat

Odată cu apariția unui virus misterios care ucide pe toți cei de peste vârsta de 13 ani, omenirea devine înrobită de vampiri ascunși anterior, care suferă de putere, care apar pentru a subjuga societatea cu promisiunea de a proteja supraviețuitorii, în schimbul donației sângelui lor. 

Printre acești supraviețuitori se numără Yuuichirou și Mikaela Hyakuya, doi băieți tineri care sunt luați captivi dintr-un orfelinat împreună cu alți copii pe care îi consideră familia. Nemulțumit de tratarea animalelor sub dominația crudă a vampirilor, Mikaela eșuează un plan de evadare răzvrătit, care în cele din urmă este sortit să eșueze. Singurul supravietuitor care iese din cealalta parte este Yuuichirou, care este gasit de catre Demon Company Moon, o unitate militara dedicata exterminarii vampirilor din Japonia.

Mulți ani mai târziu, acum un membru al Armatei Demonilor Imperiali japonezi, Yuuichirou este hotărât să se răzbune pe creaturile care i-au sacrificat familia, dar cu ce costuri? 

Owari no Seraph este un anime post-apocaliptic supranatural shounen, care urmează după căutarea unui tânăr de retribuție, luptând tot timpul pentru prietenie și loialitate împotriva unor cote aparent imposibile. 

 

Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3
Episodul 4
Episodul 5
Episodul 6
Episodul 7
Episodul 8
Episodul 9
Episodul 10
Episodul 11
Episodul 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *